Trives du i et uformelt miljø, hvor kreativitet og kvalitet er nøgleord? Så har  reklamebureauet Marvelous jobbet til dig!

Vi er sprængfyldt med gode ideer; men mangler et ekstra sæt kompetente projektleder-hænder til at hjælpe med at få ideerne ud at leve – og samtidig skabe grobund for at nye ideer kan sælges ind.

Vi arbejder ud fra devicen ”No Need Normal”, og på vores kontor finder du alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-feinschmeckere og sprognørder.

Hos reklamebureauet Marvelous bliver du en del af et nordisk forankret full service-bureau med 56 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København.

Hvem er du?
Du har erfaring med digitale projekter fra eksempelvis et digitalt bureau. Du interesserer dig for webdesign og digitale trends, og du vil gerne arbejde med nogle af de fedeste kunder i branchen i et kreativt miljø, som favner kompetencer indenfor SoMe, filmproduktion, strategi, branding, digital innovation og grafisk design.

Som digital projektleder skal du:
– Have daglig sparring og dialog med vores kunder
– Scope projekter samt håndtere budgetter og tidsplaner
– Løbende kvalitetssikre MRVLS’ digitale leverancer
– Løbende sikre og optimere vores interne arbejdsprocesser
– Være struktureret og god til deadlines
– Tænke løsningsorienteret og på tværs af platforme

Hvorfor vælge MRVLS?
• Du bliver en central person i vores digitale team
• Du kommer til at arbejde på en sjov og alsidig arbejdsplads med fart over feltet
• Du får erfaring med en række af Danmarks største virksomheder
• Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i samarbejde med dygtige kollegaer

For den rette kandidat rummer stillingen rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Hos MRVLS er der højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold. Vi tilbyder en konkurrencedygtig individuelt forhandlet løn. Vikariatet er en fuldtidsstilling med start 1. juli 2017.

Hvordan søger du?
Vi har brug for dig fra 1. juli, 2017, så send din ansøgning og CV til rasmus.mikkelsen@mrvls.com senest søndag d. 21. maj (Emnefelt ”Barselsvikariat – digital projektleder”). Vi holder samtaler løbende.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Rasmus Mikkelsen på 4174 3299. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Marvelous:
Marvelous er et prisvindende, digitalt full-service bureau, som arbejder med en række af Danmarks største virksomheder, herunder blandt andre Microsoft, Netto, Orkla og Københavns Lufthavn. Vi er lokaliseret i hjertet af København i Skt. Petri Passage 5, 1165 København K og er en del af den verdensomspændende medievirksomhed IPG Mediabrands.

All rights reserved IUM A/S